Men da det slo diagrammer og alle plutselig var bare et

DynamicPlays u

DynamicPlays 4 poeng levert inn 2 dager siden

canada goose norge nettbutikk ekte Jeg er enig med deg. Jeg hater hvordan folk gjør dette med musikk, ikke engang på døden (jeg diskuterer dette senere for å rydde opp det jeg mener). Jeg husker da han døde, var alle som ‘ohh yeah Jocelyn Flores, jeg elsker den sangen’ og alt det og måneskinn spilte overalt ganske mye hans 2 album. Og så nylig jeg har sett ‘du er’ ta fan hvis du ikke hører på og så noen sang som Gnarly Bastard eller RIP Roach ‘ og nå ser jeg flere folk som lytter til dem. Jeg hater det som jeg liker å lytte til disse sangene for å føle følelser, ikke for å gjøre meg til jeg er en fyr jeg bare kjenner mange Canada-jenter som gjør dette. canada goose norge nettbutikk ekte

Jeg vet X mislikte denne typen ting med Look at Me og folk som hatet på nye fans, men jeg kan ganske enkelt begrunne dette med at de nye fansen i dette tilfellet bare er her for å være X fan.

Og hvis du bryr deg å vite hva jeg mener tidligere om ikke bare ved døden. Logic Canada var en kunstner jeg virkelig likte og hjalp meg til å føle seg emosjonell, hovedsakelig gjennom hans mixtapes. Men når han slipper alle, vibet jeg meg til Canada, og likte meldingene langs noen av sangene, spesielt 1 800 sangen. Men da det slo diagrammer og alle plutselig var bare et emosjonelt vrak og deprimerte, begynte jeg å mislikes med Logics musikk.

canada goose billig Jeg kunne fortsette med dette emnet i årevis, så jeg vil bare stoppe her. canada goose billig

canada goose norge nettbutikk daCking15 0 poeng levert inn 2 dager siden canada goose norge nettbutikk

Jeg er glad du tok opp dette fordi det hjelper meg å realisere en del av det som gjør X så unikt. Hans musikkkanal er ikke bare bakgrunnsmusikk, det er personlig og følelsesmessig. Jeg kan forstå å spille SAD! Eller Fuck Love i offentligheten er de dope sanger som virkelig får en vibe, selv om det er dypere lag til dem. Men å spille en sang som Jocelyn Flores i bakgrunnen, er ikke den samme. Jeg likte alle og ser hva du mener om 1 800. Det var en fantastisk sang, men det ble hovedstrømmen merkelig merkelig.

canada goose outlet norge DynamicPlays 5 poeng levert inn 4 dager siden canada goose outlet norge

canada goose salg Peep mislikte X ‘s crew Ski mask og folk som det. Han betalte å ha enten hans eller X’ s sanger fjernet fra en Spotify spilleliste fordi han ikke ville ha tilknytning til X. Men Peep aldri hadde noe mot X. Da han https://www.canada-goose-jakker.com var på tur, kort før sin død, gikk han rundt og spurte mye om X med sikte på å trolig møte ham og ting. canada goose salg

canada goose norge X anerkjente aldri Peep, og han sier dette i en video som er vist for sangen med dem to. Han begynte bare å erkjenne ham etter at han døde. Denne Canada Goose Outlet Trillium Parka Black bidrar til å foreslå Peep og X aldri hatt et problem med hverandre. X begynte også å lytte til Peep og likte ham, han postet på sin Insta-historie, hvor han lyttet til Peep. canada goose norge

canada goose dunjakke Dette er så mye som vi vet offentlig om de to og deres synlige canada goose outlet misliker til hverandre. Peep og hans mannskap hadde bare et problem med Xs mannskap, og egentlig ikke X selv. canada goose dunjakke

canada goose norge forhandler DynamicPlays 5 poeng levert inn 5 dager siden canada goose norge forhandler

canada goose i norge Lil Peep betalt for å ha Xs sanger fjernet fra en spilleliste med ham, men dette kan være å ikke være tilknyttet X ‘s image. canada goose i norge

canada goose jakke oslo Lil Peep spurte imidlertid om X mye før han døde som bidro til å vise at han ønsket å sannsynligvis jobbe med ham eller noe. canada goose jakke oslo

canada goose jakke Og som for X. X visste veldig lite om Peep. Han snakker et sted om hvordan han ikke visste mye om Peep, men fant ut mye da han faktisk døde. Og så antar jeg at X ble en fan av Peeps musikk eller hva som helst, og selv postet et bilde av seg selv å lytte til det canada goose jakke.

Facebooktwitterlinkedin