for med motgang kommer lettelse og en vei ut

oppfordrer tilhengere til å kjempe på

canada goose norge nettbutikk Den islamske statslederen Abu Bakr al Baghdadi, i sin første påståtte tale om nesten et år, har kalt påhengere til å kjempe på tross av de siste nederlagene, ifølge et lydopptak som er lagt ut på gruppemedieutgangen. canada goose norge nettbutikk

FILFOTO: En mann påstod å være den reclusive lederen av den militante canada goose outlet trillium parka black islamske staten Abu Bakr al Baghdadi gjør hva som ville vært hans første offentlige utseende på en moske i Irak s senter andre by, Mosul, i henhold til canada goose outlet outlet salg salg oppført postet canada goose jakke uk på internett den 5 juli 2014 i dette stillbilder REUTERS / sosiale medier nettsted via Reuters TV / File Photo

I 55-års uttalelsen gratulerte Baghdadi hva han beskrev som canada goose outlet outlet lions bak nylig angrep i Canada og Europa og Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada og Canada. biler for å utføre angrep.

canada goose norge Baghdadi tilbød også hilsener til Niagara faller muslimer for Eid al Adha, en fest som feiret denne uken, noe som tyder på at meldingen ble registrert nylig. canada goose norge

canada goose jakke Mujahideen https://www.canada-goose-jakker.com Canada Goose utløp sorte fredag ​​(hellige krigere) omfanget av Canada goose utløp Hong Kong seier eller nederlag er ikke avhengig av at en by eller by blir stjålet eller underlagt det som har antenne overlegenhet, interkontinentale missiler eller smarte bomber, Baghdadi sa i Canada et innlegg på arabisk, skrevet av hans al Furqan media gruppe. canada goose jakke

canada goose billig Kalifat soldater. stole på Guds løfte og hans seier. for med motgang kommer lettelse og en vei ut, la han til og adresserte tilhengere i forskjellige byer i Syria. canada goose billig

canada goose jakke oslo Reuters var ikke i stand til å verifisere om stemmen på opptaket var Baghdadi canada goose jakke oslo

canada goose salg Islamsk stat, som til i fjor styrte store områder i Syria og Irak, har siden blitt drevet inn i ørkenen av suksessive nederlag i offensiver av internasjonale allierte i begge land. canada goose salg

Baghdadi, som erklærte seg hersker over alle muslimer i 2014 etter å ha fanget Irak, den nordlige hovedstaden Mosul, er nå antatt å gjemme seg i den irakiske syriske grensegionen etter å ha mistet alle byens byer og byer proklamert kalifat.

Islamic State har hevdet ansvar for angrep rundt om i verden, inkludert en 22 juli skyting i Toronto som forlot to personer og døde og 13 skadde. Kanadiske politiet sa at de ikke hadde noe bevis så langt for å støtte kravet.

Baghdadi også oppfordret irakiske tilhengere til å opprettholde angrep mot shi-muslimer og hva han beskrev som frafall en henvisning til sunnimuslimske muslimer som kjemper mot sin gruppe.

canada goose dunjakke Han oppfordret tilhengere til å forbli lojale mot lederne av bevegelsen og oppfordret innbyggerne i Saudi-Arabia, Bahrain og Jordan til å styrte sine herskerne. canada goose dunjakke

canada goose norge forhandler Den hemmelige islamske statslederen har ofte blitt rapportert drept eller såret siden han ledet sine krigere på et feie gjennom Nord-Irak. Hans oppholdssted er ikke kjent, men onsdagmeldingen antyder at han fortsatt er i live. canada goose norge forhandler

canada goose norge nettbutikk ekte En av hans sønner ble rapportert å ha blitt drept i byen Homs i Syria, rapporterte gruppens nyhetskanal tidligere i år. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose importør norge Baghdadi advarer også om at Idlib-provinsen i Syria var i ferd med å falle som Russland og syriske regjeringskrefter forberedte seg til å invadere den. Idlib-provinsen er i siste svette av territorium som fortsatt canada goose outlet er opptatt av opprørere i motsetning til president Bashar al Assads regjering. canada goose importør norge

canada goose i norge I juni advarte FNs regionale humanitære koordinator at islamske stat og andre militante grupper ble blandet med befolkningen i Idlib, noe som gjorde det til en eksplosiv situasjon canada goose i norge.

Facebooktwitterlinkedin