Deze pekel is rijk aan lithium

De snelste weg naar lithiumproductie

De meeste spelers zijn gefocust op de hardrock lithiumafzettingen in Australië en de pekel gehost stortingen van Chili en moncleroutlet.nl Argentinië. Die landen zijn goed voor bijna 90 procent van de wereldproductie van lithium. Junior-ontdekkingsreizigers die op zoek zijn naar een verhaal over me te lithium, hebben geprobeerd om onroerend goed te vinden in Chili, Argentinië en tot op zekere hoogte in Australië. Het probleem is dat deze projecten worden geconfronteerd met langere doorlooptijden voor goedkope moncler jassen van ontdekking tot productie. Bij het proberen om die ontwikkeling te bereiken, lijken deze bedrijven bereid om de monclerjackets met vertragingen te accepteren en te riskeren die gepaard gaan met een gebrek aan infrastructuur, omslachtig en langdurig toestaan ​​en de technische verwerkingsuitdagingen die onvermijdelijk een succesvolle ontwikkeling van een project in de weg kunnen staan. Dat was bij Standard Lithium Ltd. In plaats van te proberen een lithiumafzetting van ontdekking naar productie te brengen, sloeg het de middelste man over en concentreerde hij zich op brownfields-projecten. staat van Arkansas, het is een aanpak die lijkt vruchten af ​​te werpen. Een ‘Moneyball’ aanpak Standaard President en CEO, Robert Mintak, vergelijkt zijn bedrijfsstrategie met het Michael Lewis boek over de Oakland Een onconventionele benadering van succes bij baseball.focused over het vinden van een resource die vanaf het begin potentieel productief was, zegt Mintak. door een aanzienlijke hoeveelheid gepubliceerde gegevens over middelen en projecten gekamd om projecten te identificeren die aan onze doelstellingen voldeden. We bekijken kansen met een lens gericht op het duidelijkste en snelste pad naar productie, kijken naar kansen die anderen hebben genegeerd of over het hoofd gezien omdat deze projecten een nieuwe aanpak vereisen. Daarmee identificeerden we wat naar onze mening projecten van belangrijke verdiensteprojecten zijn, waar de lithiumkwaliteiten goed gedocumenteerd zijn en zich bevinden in regio’s met huidige toegestane pekelproductie monlcer donsjacks die net geen lithium uit deze pekel halen. Daarna zijn we begonnen met het afsluiten van overeenkomsten voor goedkope Moncler-verkoop die ons zouden afstemmen op toegestane producenten om gebruik te maken van bestaande infrastructuur en grote mogelijkheden voor middelen. dan zich richtend op rang bij een afgelegen Salar in Argentinië, besloot het bedrijf de meest geschikte locatie om een ​​winkel op te zetten in Zuid-Arkansas, een gebied dat de meeste investeerders niet kennen, maar een gebied dat door Albemarle wordt aangeduid als een klasse-lithiumbronbron, de ‘s werelds grootste lithiumproducent. van Texas naar Florida, en is het meest geconcentreerd in het zuiden van Arkansas. De onlangs aangekondigde overeenkomsten geven het bedrijf niet alleen een grote landpositie in deze strategisch belangrijke regio, maar nog belangrijker, een bindende MoU met een bestaande en toegestane producent die het bedrijf toegang geeft tot enorme hoeveelheden pekel (enkele honderdduizenden vaten per dag) geproduceerd in het gebied voor de productie van broom. Deze pekel is rijk aan lithium. Deze productie-fairway in Arkansas produceert jaarlijks 200 300 miljoen vaten brine per jaar, meer dan 10 miljard gallons. Volgens Minak kan het bedrijf maanden, zo niet jaren, in de tijdlijn voor projectontwikkeling elimineren en een aanzienlijke hoeveelheid kapitaal besparen door extraheren van lithium uit de afval-pekel, of pekel zoals bekend, geproduceerd door de broomproducenten, die deze momenteel opnieuw in de grond injecteren. A Deal for Bromine Processing. Ter ondersteuning van die inspanning heeft Standard onlangs een bindend MoU aangekondigd met wereldwijde speciale chemische producten. bedrijf LANXESS AG (ETR: LXS), de grootste broomprocessor in de regio. Die overeenkomst stelt het bedrijf ook in staat om een ​​selectieve demonstratie-installatie voor lithiumextractie te bouwen op een van de drie LANXESS-productiefaciliteiten. Mintak merkt op dat de pekel naar de oppervlakte wordt gepompt via een uitgebreid netwerk van putten en pijpleidingen. De pekel zit onder een groot olie- en gasveld, dus eerst wordt de koolwaterstof verwijderd, vervolgens wordt het broom uit de pekel gehaald, vervolgens wordt de pekel op pH ingesteld en wordt het opnieuw in de grond geïnjecteerd. Onze overeenkomst zal ons toelaten om de gepatenteerde technologie te demonstreren die we hebben ontwikkeld voor lithiumextractie van die pekel. Het is onze bedoeling om het proces te demonstreren, de projecteconomie te definiëren en als het succesvol is, hebben we alle moncleroutlet barrières voor productie effectief verbroken. Alle infrastructuur al aanwezig. grote Albemarle exploiteert ook goedkope moncler in het gebied. In moncler herenjacks 2011 runde het met succes een lithiumextractiepilotfabriek en heeft het project opgenomen in de bedrijfspresentaties van de investeerdersdag als een lithiumproject van wereldklasse dat klaar is voor plantontwerp. Door een proces te bewijzen voor het economisch en commercieel winnen van lithium uit goedkope monclerjacks in de volumineuze pekelreserves, heeft Standard de kans om het gebied op de kaart te zetten als een wereldwijd belangrijke lithiumregio.A Play Out of the Shale PlaybookWanneer schalieolie- en gasproductie in het midden van de jaren 2000 in een hoge versnelling geschakeld, drukte het de energieproductie in Noord-Amerika op. Deze onconventionele extractiemethode stelde exploratiebedrijven in staat bronnen aan te boren waarvan eerder gedacht werd dat ze de moeite niet waard waren. Bij het nastreven van een nieuwe extractiemethode voor het lithium in haar eigendommen met pekel uit Arkansas, neemt Standard in essentie een deel van het schalie-playbook. Het vinden Moncler Outlet van een effectieve manier om lithium te produceren uit deze wereldklasse pekelvisserij fairway goedkope game kan een game changer voor de industrie zijn. Mintak notities, van de wet. Goed gevestigde zakelijke praktijken. De beste infrastructuur overal ter wereld. De mogelijkheid om het eindproduct te nemen en op de markt te brengen. is geweldig voor dat alles. in het bestuur van Trump de recente opname van lithium in zijn uitvoerende www.moncleroutlet.nl orde van kritieke mineralen, en je hebt een project in Standard Arkansas eigendom dat het potentieel heeft om van dit deel van de wereld een levensvatbaar lithiumproductiecentrum te maken.

moncler jassen heren sale

moncler nederland

moncler uitverkoop

moncler jassen heren

moncler jas heren

moncler jassen outlet

moncler heren

moncler jassen dames sale

2018 moncler

moncler jas dames sale

moncler outlet

moncler dames

moncler outlet sale

moncler jassen

moncler sale

moncler jas dames

Facebooktwitterlinkedin